Световни бизнес училища представят своите МВА програми в София
11.05.2015
Организатор: Access MBA

Престижни бизнес училища идват в София на 11 май т.г., за да представят своите магистърски програми по бизнес администрация (МВА програми). Събитието е част от поредицата МВА изложения, организирани през тази година от международната компания за образователни услуги Access MBA в 37 метрополии в света.

 

Посетителите в София ще могат да проучат условията за придобиване на престижната МВА степен в известни бизнес училища като Bentley, Hult, IE Business School, IESE Global Executive MBA, EADA Business School Barcelona, Аmerican University in Bulgaria, Ashridge Business School, CEU, University of St. Gallen,  Vienna University, The University of Sheffield International Faculty, CITY COLLEGE, Vlerick Business School и други. Ще има възможност за лични срещи с представители на тези образователни институции.

 

Изложението ще се проведе в „София хотел Балкан". В 16.30 ч ще бъде отворена регистрацията, а от 17 до 22 часа - щандовете на бизнес училищата. През цялото време ще се провеждат семинари и индивидуални срещи с потенциални кандидати.

 

За 20 часа е предвидена панелна дискусия „Конкурентното предимство: Какво означава МВА дипломата за българския пазар".

 

По време на събитието ще бъдат разяснени условията за отпускане на стипендии за МВА обучение на обща стойност над 1 милион евро, ще има възможност да се спечели безплатен GMAT курс. Посетителите получават също 30% отстъпка за бизнес симулация по преговори: OPEQ и маркетинг симулация: BrandPro, част от портфолиото на Harvard Business Publishing и StratX (INSEAD), предоставени в България от The Business Institut.

 

 Участието е напълно безплатно, изисква се обаче задължителна регистрация.